Teamet


Vi legger vekt på å ha en uformell tone og gi rom for humor
— Hodejeger Bjørn Åstveit

Foto-Jon-Petter Thorsen-Aptum-0013-Shv.jpg

Bjørn Åstveit, hodejeger

Åstveit er kjernen i Opp og fram Agder, i kraft av rollen som daglig leder og fagansvarlig for rekruttering på leder- og spesialistnivå. Åstveit har utdannelse og bakgrunn innen ledelse, personalutvelgelse og organisasjonsutvikling. Han var en av grunnleggerne bak rekrutterings- og konsulentselskapet Rådgiverne og senere rekrutteringsfirmaet Hodejeger Åstveit. Åstveit har flere hundre utvelgelsesprosesser bak seg og har ansatt en rekke ledere i sørlandske nøkkelbedrifter.

 

Foto-Jon-Petter Thorsen-Aptum-0030-Shv.jpg

Jan Bjørnar Sørensen, LEDERUTVIKLER

Sørensen er utdannet og kvalifisert som rådgiver innen team- og lederutvikling, og har i tillegg lang erfaring fra salg, ledelse og kundeservice. Sørensen tilbyr lederutvikling, lederstøtte, teamutvikling, samt rådgivning og kurs innen salg og service, primært gjennom sitt eget firma, Maduro. Som deltaker i vårt team håndterer Sørensen tester og referanser.

 

Foto-Jon-Petter Thorsen-Aptum-20180319-Capture0043-SHV.jpg

Lars Strøm, KVALITETSANSVARLIG

Strøm er utdannet ingeniør innen elektroniske fag. Han har dessuten bakgrunn som offiser og instruktør i Luftforsvaret og har lang fartstid innen utdanningssektoren. Blant annet har han bakgrunn fra organisasjonsarbeid og spesialopplæring innen tele- og datakommunikasjon. Strøm er teamets mann for nettsjekk, kredittsjekk og dokumentkontroll.

 

 

Foto-Jon-Petter Thorsen-Aptum-20180314-Capture0033-SHV.jpg

Anders Wahlstedt, organisasjonspsykolog

Wahlstedt er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har blant annet hatt lederstilling i Statens vegvesen, vært sykehusdirektør og klinikksjef for klinikk for psykisk helse ved Sørlandet sykehus. Wahlstedts erfaring fra lederstillinger, styrearbeid og internasjonale verv gir ham et unikt utgangspunkt som rådgiver, kursholder og veileder for alle typer bedrifter og organisasjoner.